image1 image2 image3

Jongkind-IIS stopt ermee!

Helaas, na bijna 20 jaar zijn we door omstandigheden helaas genoodzaakt om onze diensten, services en Werkzaamheden onder de naam van Jongkind Inter- & Intranet Services te beeindigen, de koek is op!

Jongkind

Alle onze lopende werkzaamheden, Hosting Emailservices e.d. worden zoveel als mogelijk en in goed onderling overleg overgedragen aan en gecontinueeerd door Mijn goede vriend en collega Marcel Mooij van Mooijwerkt.nl.

Marcel Mooij, hier links op de foto, ken ik al geruime tijd als een uitermate integere, en vooral betrouwbare collega die ik met een gerust hart ook mijn "vriend" kan noemen, ik weet zeer zeker dat hij dat ook kan zijn voor vele van mijn klanten.

 

Ik wil middels toch wel wat onsympatieke wijze  mijn trouwe klanten hartelijk danken voor hen door hen in mij gestelde vertrouwen over  de afgelopen jaren, en mij op voorhand verontschuldigen voor mogelijke problemen vragen en onzekerheden die hier het directe gevolg van zijn. Ik wens hun veel success in het vinden van een goede, betrouwbare en kundige vervanger voor mij.

Het was voor mij persoonlijk een bijzonder lastige en uitermate vervelende beslissing die ik mogelijk voor mij persoonlijk iets te lang heb uitgesteld.

  

Vaste klanten zullen binnenkort hier meer persoonlijk van op de hoogte worden gebracht
 
Als u wilt weten wat hij verder nog eventueel voor u kan betekenen, laat dit ons dan per mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten. Dan kunnen wij u beiden in contact brengen.
 
Zie ook hetvolgende artikel voor meer toelichting op dit besluit, "Een nat pak"

ICT specialist TROS RADAR!

Vestigingsadres: Gouwzee 9, 1421 DS, Uithoorn

Kantooradres: Machineweg 3, 1432EK, Aalsmeer

Tel: 0297 331427

2017  Jongkind Inter- & Intranet Services   globbers joomla templates