image1 image2 image3

Rusische hackers op FBI's most wanted list

Over het algemeen zijn cybercriminelen betrekkelijk anoniem, eenlingen, niet aangesloten bij een organisatie, politiek bewogen maar wel degelijk uiterst gevaarlijke criminelen. Voor het eerst hebben we nu ook gezichten bij de namen, waarvan de identiteiten nog steeds niet definitief zijn vastgesteld.

1483118912290

Het gaat hier om: Alexsey Belan -- ook wel bekend als: "Abyrvaig" and "Fedyunya"  (29 jaar oud), en  Yevgeny Bogachev(33 jaar) -- beter bekend als "lucky12345" en "slavik."

D huidige locatie van beide mannen is momenteel onbekend, alhoewel van Bogachev algemeen bekend is dat hij zich vaak bevind op of bij de Zwarte zee, varend in een speedboat.Laats bekende verblijfplaats was Anapa (Rusland) maar hij heeft onroeend goed in o.m.Krasnodar ten oosten van anapa.

Alexsey Belans was het laatst gezien in griekenland

Beide mannen hebben met hun criminele acties in het totaal voor 100 Miljoen dollar aan schade berokkend. de FBI heeft een beloning in het vooruitzicht gesteld voor informatie tot leid tot de arrestatie van Alexsey Belan van 100.000,- U.S. Dollar en zlefs 3 Miljoen U.S. Dollar voor informatie dat leid tot de arrestatie van Yevgeny Bogachev.

Beide mannen worden als "uitermate" gevaaarlijk beschouwd.

 

 

ICT specialist TROS RADAR!

Vestigingsadres: Gouwzee 9, 1421 DS, Uithoorn

Kantooradres: Machineweg 3, 1432EK, Aalsmeer

Tel: 0297 331427

2017  Jongkind Inter- & Intranet Services   globbers joomla templates